25 September

Behov for mad og søvn

Skrevet af 

 

Mit madindtag stiger med min søvnmangel. Det er ganske sikkert og vist, at når jeg ikke får min nattesøvn eller ikke har sovet godt, så er jeg konstant sulten. Og der er et eller andet med mig og sult - jeg kan ikke have det.

Jeg får nyhedsbreve fra Enneagram eksperten Michael Groser og har været til begge hans gratis foredrag og der findes 3 instinkter, mit er redebygger instinktet, hvor "fokus er på at samle forråd, sikre at reden er behagelig og sikker, samt at forudse eventuelle trusler mod egen eller familiensvelbefindende." Og i det læser jeg i hvert fald, at det er vigtigt for mig at vide hvornår næste måltid er og jeg kan kun nikke genkendende til de øvrige ord i hans beskrivelse af instinkterne (og typerne for den sags skyld). 

Jeg har prøvet faste som en del af et forløb - det triggede et eller andet i mig, det at føle sult på den måde, så det var ikke en succes. Men det var faktisk ret interessant at opleve og gav stof til eftertanke.

Behov for mad og søvn

Og når jeg kører hjem fra en morgenvagt og som oftest er megasulten, så får jeg lyst til fransk hotdog. Og så er det jeg bare siger - drive-in pølsevogn. Hvorfor er der ikke nogen, der har opfundet det? Der er drive-in bager, drive-in fast food, drive-in bank, så jeg forstår ikke hvorfor drive-in pølsevogn ikke er et hit. Værsgod, en forretningside til fri afbenyttelse.

Læst 1190 gange Senest ændret Onsdag, 12 November 2014 17:18

Del med en ven

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter
Mere i denne kategori: At finde min plads og min vej »