I livet er der op- og nedture, jeg havde en lille nedtur for en uges tid siden. Jeg skrev derfor i en lille gruppe på Facebook, som jeg er medlem af, fordi jeg vidste at jeg kunne få støtte der blandt ligesindede. Bare det at skrive det ned til at andre kunne læse det, gjorde meget for mig og allerede der skete der en healing. Og da de så kærligt tilbød fjernhealing, blev jeg glad og taknemmelig. Jeg gik i seng, healede mig selv, imens jeg også fik fjernhealing og sov rigtig godt.

Næste dag lyttede jeg til et webinar med fjernhealing og efterfølgende lyttede jeg også til en del af optagelsen af webinaret, og om aftenen deltog jeg i en Facebookbegivenhed med fjernhealing. Så jeg har modtaget fjernhealing fra en del kærlige mennesker i et døgns tid. Og mit humør var vendt efter første omgang fjernhealing og jeg havde fundet fred med en svær beslutning, der skulle tages den dag. Og om aftenen efter det døgn med fjernhealing, følte jeg en forelskelse i mig selv og i min kæreste – en dejlig følelse at gå i seng med. Så fjernhealing virker.

 kærlighed og healing

 

Spørg om hjælp


Det viser sig jo ofte, at når man deler noget personligt, så er der mange der kan genkende sig selv i det og kender alt til at stå med de samme følelser. Så selvom det kan være sårbart og svært, at være sårbar online, så kan det også være givende og helende, både for dig selv og for dem, du deler det med. Man tror, at man er alene og det er man sjældent. Følelsernes er sjælens sprog – det synes jeg egentlig er meget smukt formuleret og der ligger en stor sandhed bag det for mig.

Der ligger også en stor styrke i at række ud og bede om hjælp. Vi skal ikke klare alting selv og det er okay at få hjælp.

Tvivl kan også betyde vent – tvivlen kommer ikke altid fra frygten, men også fordi tiden bare ikke er rigtig lige på det tidspunkt. Alting sker, fordi vi har brug for den læring og lektie i lige præcis den situation. Det er så vigtigt, at arbejde med de ting, vi kan gøre noget ved og så acceptere det vi ikke kan ændre ved. Og så vær med det.

 Accept af tingenes tilstand

 

Du kan altid påvirke omstændighederne og dine omgivelser med den måde, som du vælger at møde dem på. Du har ALTID et valg.

 

Læst 2078 gange Senest ændret Onsdag, 12 November 2014 17:21

Del med en ven

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter
Mere i denne kategori: « Inspirerende opkald