Hvad tilbyder jeg

 

Acces Bars-behandlinger og Body Process-behandlinger:

 

Vil DU gerne skabe en større samhørighed med din krop, skabe mere lethed og opleve en transformerende energi?  Så få en Access Bars Behandling.

 

Skriv til mig på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., så finder vi en tid til dig.

 

 

Access Bars Behandlingen:

 

Access Bars behandling er en fantastisk dejlig behandling, som tillader dig at slippe alle dine begrænsninger, holdninger, overbevisninger og dine uhensigtsmæssige tanker. Det åbner op for nye måder at se tingene på, og det giver dig mere overskud og lethed i dit liv.

Selve behandlingen foregår ved blid berøring af 32 punkter på hovedet, som hver står for et område, som eksempelvis krop, kreativitet, penge, kontrol, glæde m.m. Når disse punkter aktiveres, frigiver du alle de holdninger, konklusioner og begrænsninger, der er kædet sammen med det område i dit liv og den energi der ligger i det. Det er som at tømme den indre skraldespand og trykke på delete-knappen.

Når vi giver slip på vores tanker, overbevisninger, følelser og holdninger, vil det åbne for flere valgmuligheder og mindre fordømmelse i dit liv. Du kan med hjælp fra Access Bars blive mere tro mod dig selv.

”I værste fald vil du føle, at du har fået en god massage, i bedste fald vil hele dit liv kunne ændre sig” - er et motto der bliver brugt om Access Bars.

Behandlingen vil foregå fuldt påklædt på en briks og varer ca. 1 times tid.

 

 

Priser på Access Bars Behandling:

 

1 behandling (60 min): 600 kr.

3 behandlinger på et klippekort - forløb på 3 behandlinger (3x60 min): 1500 kr. som betales ved første behandling
 

 

 

Tidsbestilling:

Skriv til mig på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., så finder vi en tid til dig.

Afbud skal ske senest 24 timer før vores aftale, ellers faktureres det fulde beløb eller der trækkes en session fra dit forløb.

 

Betaling foregår kontant eller via Mobile Pay/Swipp.