Fjernhealing

Fjernhealing er lige så effektiv som healing med berøring, da healing er uafhængig af tid og sted. Afstanden er uden betydning, derfor bruger jeg fjernhealing. 

Fordelen ved fjernhealing er at healingen selv finder hen i din krop, hvor der er mest brug for det og det er ikke altid der, hvor vi selv regner med det.

Healing sker også gennem vores samtale efter fjernhealingen.

Du kan modtage healing uanset hvor du er. Du er hjemme ved dig selv eller hvor du ønsker at være. Du kan sidde i din ynglings stol i stuen, ligge på sofaen eller hvor du har lyst. Der er ingen regler.

Jeg er hjemme hos mig selv.

Det kan være lettere at mærke healingen og kunne sætte ord på den efterfølgende, hvis du er et roligt sted, hvor du kan slappe af, men healingen sker uanset hvad.

Du kan gøre det lettere for dig selv ved at sætte en intention om at være åben for at modtage fjernhealingen og sige ja tak til den.

Hvordan foregår fjernhealing?

Vi aftaler en tid for fjernhealingen, hvor jeg så ringer dig op, for at vi kan snakke sammen kort, inden jeg går i gang med fjernhealingen og vi aftaler også hvornår og hvordan opfølgningen skal foregå. Vi lægger på igen og fjernhealingen går i gang. Jeg stiller ind på dig mentalt, begynder at heale og overføre energi til dig. Jeg healer dig i ca. 20-25 min.

Når du skal modtage en fjernhealing på det aftalte tidspunkt, er det mest optimalt, at du lægger eller sætter dig behageligt med lukkede øjne et roligt sted, hvor du kan slappe af.

Når fjernhealingen er færdig, tales eller skrives vi ved på et nærmere aftalt tidspunkt for at lave opfølgningen.

Husk at drikke vand både før og efter fjernhealingen.

Du kan læse mere om fjernhealing i min artikel: Guide til fjernhealing her.

Opfølgningen:

Jeg fortæller dig om healingen og hvad jeg intuitivt kan fortælle dig, om det du står med lige nu og her. Vi snakker sammen i ca. 10 min. og hvor jeg også svarer på dine spørgsmål.

Hele vores kommunikation kan også foregå skriftligt. Vi aftaler en tid sammen på mailen, hvor du også fortæller mig de ting du synes jeg skal vide. Jeg healer dig på det aftalte tidspunkt. Jeg healer i ca. 25-30 min. Det mest optimale er, at du kan slappe af under fjernhealingen, og fokusere på at modtage, men du kan også sagtens være på arbejde eller sammen med familien imens. Du vil stadig modtage fjernhealingen.

Jeg skriver efterfølgende en mail til dig om healingen og de intuitive beskeder jeg fik til dig.

Husk at drikke vand både før og efter fjernhealingen.

Tidsbestilling:
Skriv til mig på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., så finder vi en tid til dig.

Priser kan du læse om her.