Healing

Hvad er healing?

Healing betyder "at hele" - at hele gennem energi. Healing er overførsel af energi til dig gennem en healer.

Healing sætter gang i en udrensning i din krop, og går ind og løsner de blokeringer, der har ophobet sig i kroppen.

 

Kroppen laver blokeringer for at beskytte sig selv og det betyder at energien ikke kan flyde frit i din krop. Det skaber ubalancer.

 

Kroppen husker og lagrer alt i dit energisystem i kroppen – fx hver gang vi ikke siger fra, hver gang vi lader vores grænser overskride eller hver gang vi bliver såret, så husker kroppen det og det bliver lagret som ophobninger af energi rundt omkring i kroppen, hvor det kan gøre ondt, også selvom du ikke mærker det.

 

Det er vigtigt, at kroppen er i balance.

 

Efter en healing kan energien flyde frit i hele kroppen og det giver balance.

 

Jo flere healinger, jo større forløsning af blokader. Kroppen sørger selv for at modtage lige præcis det du har brug for, hverken mere eller mindre – du får det med dig, som du har brug for lige præcis i det øjeblik.

 

Og du behøver ikke at tro på det, for at det virker.

Anette-Schack-Healing

Hvordan opleves healing?

Hvordan healing opleves, er meget forskelligt fra person til person og fra gang til gang, og det kan være svært at beskrive. Mange oplever en summen eller prikkende fornemmelser, en indre ro, en varme eller kulde i kroppen, billeder/tanker som pludselig dukker op, en bestemt følelse kommer frem eller en lyst til at grine eller græde. Nogle mærker en masse, og nogle mærker intet, begge dele er lige normalt. Healingen vil også til en vis grad arbejde efterfølgende i dig.

Uanset hvad du oplever, sætter healing gang i en dybdegående udrensning både fysisk og mentalt. HUSK derfor at drikke rigeligt med vand før og efter en healing.

Alle kan modtage healing.

Healing er et stærkt redskab, som jeg både tilbyder som en enkeltstående ydelse som fjernhealing, og som en del af mine forløb.

Jeg glæder mig til at heale dig.