Om Anette Schack

Anette-Schack-healer-og-intuitiv-mentorAnette Schack har altid syntes den spirituelle tilgang til verden og den personlige udvikling, der lå i det, var spændende og lærerigt.

 

Hun er oprindelig uddannet ergoterapeut og har hele tiden søgt læring og udvikling inden for det spirituelle samtidig med. Det har resulteret i kurser og uddannelser inden for bl.a. clairvoyance, healing, feng shui, akupunktur og healingsmassage.

 

Hun har altid brugt de spirituelle redskaber, hun har lært, på sig selv.

Men i sommeren 2013 nåede Anette Schack en personlig grænse – hun blev træt af, at hun ikke følte, at hun kunne være sig selv i alle situationer og i alle relationer – der var mange der kunne tages hensyn til og ofte kom hun til at sætte sig selv til sidst. Det skulle der ændres på – hun begyndte at bruge hendes intuition og healerevner på sig selv, for at se hvad det kunne gøre for hende.

 

Det havde en stor effekt – hun var overrasket over effekten, og den ændring der skete inden i. Hun fandt hjem til sig selv på en ny måde. Hun er blevet rigtig god til at sige fra, mærke og lytte til egne behov, være sig selv og handle på, hvad intuitionen fortæller.

 

Det er det Anette Schack brænder for at give videre til andre.Anette Schack hjælper kvinder med at rejse fra hovedet ned i kroppen for at kunne være tro mod sig selv.