Om Anette Schack

Om Anette Schack

Anette-Schack-healer-og-intuitiv-mentorAnette Schack har altid syntes den spirituelle tilgang til verden og den personlige udvikling, der lå i det, var spændende og lærerigt.

 

Hun er oprindelig uddannet ergoterapeut og har hele tiden søgt læring og udvikling inden for det spirituelle samtidig med. Det har resulteret i kurser og uddannelser inden for bl.a. Healing, Feng shui, Clairvoyance, Kinesisk Medicin, Energi Terapi og Access Consciousness.

 

Hun har altid brugt de forskellige spirituelle redskaber, hun har lært, på sig selv.

I sommeren 2013 nåede Anette Schack en personlig grænse – hun blev træt af, at hun ikke følte, at hun kunne være sig selv i alle situationer og i alle relationer – der var mange der kunne tages hensyn til og ofte kom hun til at sætte sig selv til sidst. Det skulle der ændres på – hun begyndte at bruge hendes intuition og healerevner på sig selv, for at se hvad det kunne gøre for hende i de situationer. Det havde en stor effekt – hun var overrasket over effekten, og den ændring der skete inden i.

 

Derefter faldt hun "tilfældigt" (der er jo intet, der er tilfældigt) over Access Consciousness og værktøjerne derfra. Det møde gjorde en stor forskel for Anette Schack. Især Access Bars-behandlingen var en stor oplevelse at møde - den lethed i både krop og hoved efter en Access Bars-behandling var guld værd at opleve.

 

Hun fandt hjem til sig selv på en helt ny måde med alle de værktøjer der findes i Access Consciousness. Hun er blevet bedre til at sige fra, til at mærke kroppen og lytte til egne behov, være sig selv og handle på, hvad intuitionen fortæller.

 

Det er det Anette Schack brænder for at give videre til andre - at kunne være sig selv.Anette Schack hjælper kvinder med at rejse fra hovedet ned i kroppen for at kunne være tro mod sig selv.