Hvad er fjernhealing?

Fjernhealing er en universel energi

Healing betyder "at hele" - at hele gennem energi. Healing er overførsel af energi til dig gennem en healer.

 

Fjernhealing er healing, der foregår på ”fjern afstand”, dvs. hvor healer og modtager ikke er i samme lokale, landsdel eller sågar verdensdel.

 

Det at vi befinder os på hver vores adresse, spiller ingen aldeles ingen rolle. Vi er alle forbundet på celleplan med vores energi. Energien er ikke begrænset af tid og sted, så derfor kan fjernhealing ske.

 

Ofte vil en fjernhealing være mere powerfuld og  fokuseret, fordi healeren ikke er fysisk til stede i samme rum, så alle healings-energier kan komme direkte fra den universelle energi til den, der skal modtage healingen og det kan ske med det samme. Healings-energien finder selv frem til de steder, hvor du har behov for det og det er ikke altid der, hvor du selv tror det.

 

Fjernhealing er lige så effektiv og virksom som healing med håndspålæggelse, hvor du ligger på en briks.


Virker det?

Ja, healing og fjernhealing virker. Der kan dog godt gå noget tid, før du oplever et fysisk resultat.

 

Og hvorfor så det?

 

Fordi det kommer an på, hvad du vil heales for og hvor længe det har eksisteret og på hvilke planer det skal heales.

 

Du kan have en ubalance i din krop, i dine tanker eller følelser eller andre steder og det er det, du måske mærker som Genskab balancen med fjernhealingudfordringer og problemer i din hverdag. Men selve årsagen til ubalancen kan energimæssigt måske være i et helt andet område, måske den ligger i dit arbejde, din fortid, din familie, i nogle negative overbevisninger eller noget helt femte.

 

Når så du beder om healing eller fjernhealing og fx ønsker at noget bestemt skal forsvinde eller ændre sig, så går fjernhealingen selvfølgelig ind og arbejder på det, men samtidig med går fjernhealingen også ind og arbejder på de øvrige områder, så der også kan komme balance der. Så derfor kan der gå noget tid, før der er sket healing hele vejen rundt og dermed sker en forandring og en balance.

 

Alle ubalancer kommer fra noget og har derfor sin rod i noget og først når den rod er healet og opløst, vil selve problemet eller udfordringen forsvinde og balancen kan blive genoprettet.

 

Healingsprocessen går dog i gang, uanset hvad ubalancen skyldes og hvor ubalancen er henne. 


Ved at få fjernhealing genskabes balancen i kroppen og i kroppens energi – på den måde styrkes kroppens evne til at helbrede sig selv også. Så det at få fjernhealing er også hjælp til selvhjælp.

Hvordan virker fjernhealing – healing og balance

Fjernhealing sker på forskellige niveauer.

 

Det er meget forskelligt hvad der sker fra person til person og fra healer til healer. Fjernhealing giver balance

 

Fjernhealing er en udrensning og en energitilførsel, der kan opleves på forskellige måder.

 

Fjernhealing og healing handler om at skabe balance i kroppen og i energisystemerne – at få energien til at flyde frit. Healing kan forløse og fjerne de blokeringer, der sidder rundt omkring i kroppen og i dit energisystem.

Det at få balance i kroppen og få skabt en udrensning kan sætte gang i din spirituelle og personlige udvikling.

Den efterfølgende udrensning kan både være fysisk og psykisk og det kan ske på uendelige mange måder (her er bare nogle eksempler, som hverken er udtømmende eller gældende for alle).

Psykisk kan det være en udrensning af:

 • gamle holdninger, følelser og meninger
 • vaner der ikke støtter dig mere
 • måder at agere på
 • gamle konflikter, der blusser kortvarigt op igen


Du kan opleve at:

 • nogle ting og udfordringer bliver lettere at håndtereFjernhealing kan give udrensning
 • det bliver mere enkelt for dig at sige fra og til
 • nogle relationer bliver lettere at være i
 • det er nemmere at være dig selv og kunne stå ved dig selv
 • du lærer dig selv at kende på en anden måde
 • du kan bedre mærke dig selv og dine behov
 • det er lettere at være tro mod dig selv


Fysisk:

 • Opblussen af gamle symptomer, som du troede at du var kommet af med
 • Uren hud, du kan fx opleve at få bumser

Vand er vigtigt ogsaa ved fjernhealing

Nogle gange kan det føles som om det hele forværres i en periode efter en fjernhealing, for så langsomt at forsvinde igen. Dette skyldes simpelthen, at din krop arbejder og alt det negative kommer op og kommer frem i lyset for at det netop kan blive forløst.

 

Her er det vigtigt, at du accepterer tingenes tilstand og bare er med det. Accept af dine følelser er vigtige i denne proces. Følelserne har måske siddet i din krop i lang tid, nu kommer de blot op til overfladen for, at du kan blive opmærksom på dem.

Andre gange kan fjernhealingen forløse smerten eller problemet med det samme og du kan opleve en følelse af dyb fred, taknemlighed og glæde.

På grund af den udrensning der vil ske, er det vigtigt at drikke vand, både før og efter fjernhealingen, også i dagene efter.

Det kan også være at du ikke oplever noget i første omgang. Der er ikke noget rigtigt eller forkert. Din oplevelse er din oplevelse, uanset hvad.

 

Men tag ikke fejl, processen er sat i gang og en healing og en forandring vil ske. Og fjernhealingen vil arbejde videre i dig efterfølgende også.Hvordan foregår fjernhealing

Fjernhealing kan goere noget for alle

Fjernhealing foregår uden fysisk berøring.

 

Du kan modtage healing uanset hvor du er.

 

Du er hjemme ved dig selv eller hvor du ønsker at være. Du kan sidde i din ynglings stol i stuen, ligge på sofaen eller hvor du har lyst. Der er ingen regler.

 

Det kan være lettere at mærke healingen og kunne sætte ord på den efterfølgende, hvis du er et roligt sted, hvor du kan slappe af, men healingen sker uanset hvad.

 

Du kan gøre det lettere for dig selv ved at sætte en intention om at være åben for at modtage fjernhealingen og sige ja tak til den


 

Hvordan føles fjernhealing

Vi er indrettet forskelligt, så hvordan fjernhealing opleves, er forskelligt og kan opleves forskelligt, også fra gang til gang. Uanset om du kan mærke eller opleve noget, så er det vigtigt, at forstå og være bevidst om, at der sker en energiudveksDu kan modtage fjernhealing hvor som helstling og en energitilførsel, som ikke afhænger af om du mærker det eller tror på det.

 

Og ja, alle kan modtage healing.

Nogle falder i søvn, når de modtager fjernhealing – det sker der ikke noget ved, fjernhealingen kan stadig modtages.

 

Andre mærker energierne arbejde rundt i kroppen, som varme, kulde eller en summen, som føles behageligt.

 

Nogle ser farver for sig og nogle får vist billeder for det indre blik.

 

Andre mærker en ro, der spreder sig til hele kroppen.

 

Og nogen oplever ingenting.

 

Der er ikke noget rigtigt eller forkert. Det er som det er.

Uanset hvad du oplever, så sætter en fjernhealing gang i en udrensning. Derfor skal du huske at drikke rigeligt med vand, både før og efter en healing. Fjernhealingen vil også til en vis grad arbejde efterfølgende i dig, så det er også vigtigt i dagene efter at drikke vand.


Du kan ikke bestille fjernhealing til andre. Personen skal selv sige ja tak til at modtage healingen.

 

Hvis du vil hjælpe den person alligevel, så kan du sende dem lys og kærlighed


Lys og kaerlighed kan vaere en stor hjaelp

Vil du vide mere

Læs min artikel om healing her.

 

Hvis du vil lære at heale dig selv, så skriv dig op til mit nyhedsbrev, hvor du får min selvkærlige guide til selvhealing.

Hvis du er nysgerrig efter at prøve en fjernhealing, så tøv ikke med at kontakte mig. Du kan finde mere information om min fjernhealing her. 

De kærligste healende hilsner


Anette

Fjernhealing og balance faa det af Anette Schack

Del med en ven

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter